פיצה במונדיאל (צילום: pexels)

הכנו לכם את המדריך המלא הכולל מבחר של פיצות כשרות (למשחקים שמשודרים באמצע השבוע) ופיצות לא כשרות לאלו שמשודרים בשבת. תוכלו למצוא פיצות דקות ועבות, עם שלל תוספות ובמגוון מחירים – העיקר, שיהיה ערב ע-גולללללל.

פיצות לא כשרות

פיאנו פיאנו

בצק: פיצה מבצק דק, טוב וקריספי

רוטב וגבינה: רוטב מאוזן בטעמיו אבל הכמות יחסית מצומצמת, הרבה גבינה טעימה.

תוספות: מיוחדות מהצומח, השוחה והחי, בייקון ארטישוק וגבינת גורגונזולה, אפילו שרימפס ניתן למצוא כאן על פיצה.

לסיכום: יוקרתי וטעים

מחיר: 59 שקל  למגש פיצה משפחתית. תוספות: 6-26 שקלים.  

פיצה פיאנו פיאנו (צילום: עדי ארצי)

קזה מיה

בצק: בצק עבה יחסית ושמנוני במידה נכונה ומפנקת, כמאפיין מטבח איטלקי ביתי.

רוטב וגבינה: רוטב מאוזן וטעים, המון גבינה.

תוספות: תוספות פשוטות של זיתים ופטריות ניתן למצוא בדלפק, בהזמנה יש מבחר גדול שכולל גם ארטישוק, תרד, שום, אננס, שינקן רוקפור וסלמון.

לסיכום: פיצה איטלקית, פשוטה ומפנקת. צופנת בחובה טעמי ילדות, והרבה מעידים שכשהם חולפים על פניה ברחוב הם מתקשים לעצור בלי לקנות משולש. למי שרוצה לאכול במרכז העיר נתניה פיצה עם תוספות מיוחדות.

מחיר: 48 שקל למגש פיצה משפחתית. תוספות: 2-4 שקלים. 

קזה מיה (צילום: עדי ארצי)

פאפא ג'ונס

בצק: בשרני ומלאת שמן. פיצה אמריקאית טיפוסית

רוטב וגבינה: רוטב מתקתק שקורץ לחיך צעיר, גבינה רבה ומפנקת.

תוספת: ניתן למצוא כאן הכל, תוספות צמחוניות, בשריות הכוללת החל מפפרוני ונקניק איטלקי ועד נתחי עוף בגריל וגם דגים.

לסיכום: פיצה טובה, מעט מתקתקה שתקרוץ גם לטעמם של הילדים. ניתן לבנות פיצה בהתאמה אישית ולבחור את תערובת הגבינה, והכמות, הבסיס לרוטב והכמות וכמובן את התוספות.

מחיר: פיצה משפחתית 72 שקלים, תוספות: 9.5-12 שקלים.

פאפא ג'ונס (צילום: עדי ארצי)

שבתאי

בצק: הפיצה של שבתאי מאופיינת בבצק דק מאוד וקריספי שעושה כולות של  "קחח קחח" בפה

רוטב וגבינה: מעט רוטב והמון גבינות

תוספות: טריות וטעימות, הפיצה מגיעה עם תוספת בזיליקום טרי, שמרענן את המשולש, ולא נהוג בפיצות אחרות שטעמנו.

לסיכום: לאוהבי הבצק הדק מאוד, זו פיצה מהזן שמתקפל ביד, וצריך לרדוף אחר הקצה על מנת לתת את הביס.

מחיר: לפיצה ענקית  109 שקלים.

פיצה שבתאי (צילום: עדי ארצי)

דומינוס

בצק: פריך מאוד ובעובי ממוצע. אחלה של בצק.

רוטב וגבינה: מעט רוטב מתקתק, הרבה גבינה.

תוספות: נדיבות יחסית.

לסיכום: הפיצה המוכרת והטובה של דומינוס, אף פעם לא מאכזבת ואולי בגלל זה היא בין הנמכרות בעולם.

מחיר: 72 למגש של פיצה משפחתית.

פיצה דומינוס (צילום: עדי ארצי)

פנטזיה

בצק: דק וטעים.

רוטב וגבינה: רוטב עשיר ושני סוגי גבינה, מוצרלה ופרמזן.

תוספות: בחרנו בפיצה טרטופו, פיצה צרפתית עם קרם מסקרפונה כמהין, בזיליקום ופטריות. הפיצה מאוד פטרייתית והטעמים מודגשים בנדיבות לאוהבי הז'אנר.

לסיכום: יש גם פיצות רגילות על בסיס רוטב עגבניות ושלל תוספות, מי שאוהב פטאריות יתענג על הפיצה, מי שפחות, שיבחר בסוד אחר.

מחיר: 62 שקלים לפיצה גדולה.

פיצה פנטזיה (צילום: עדי ארצי)

כשרות

פיצה דון פדרו

הבצק: בצק עבה עם קראסט, מעט שמנונית.

רוטב וגבינה: מעט רוטב חצי מתקתק, כמות נדיבה של גבינה.

תוספות: תוספות קלאסיות, כשהפיצה שופעת בתוספות שמכסות כל חלקה טובה של פיצה.

לסיכום: פיצה טעימה שמנונית במידה מענגת, לא יותר מדי. מדגדגת את בלוטות הטעם ומשגרת ברגע בחזרה לילדות נתנייתית. זה כשלעצמו מזכה אותה בנקודות נוסטלגיה רבות.

מחיר: 57 שקלים למגש L + תוספת

פיצה האט

בצק: טעמנו את הפיצה הקלאסית שמאופיינת בבצק עבה ושמנוני.

רוטב וגבינה: רוטב עגבניות מתקתק והמון גבינה.

תוספות: ישנו מבחר רב של תוספות, יש משולשים עם הרבה תוספת ויש שפחות, לא תמיד כל המגש מאוזן. אנחנו הזמנו תוספת בטטה שהגיעה בחתיכות קטנות ועדינות שהיוו בחירה נעימה.

לסיכום: פיצה לאוהבי הטעם האמריקאי של פעם, הפיצה היחידה שבה שבענו לחלוטין לאחר שני משולשים.

מחיר: 70 שקל למגש פיצה.

פיצה האט (צילום: עדי ארצי)

פיצה בריבוע

בצק: עובי בינוני רך מאוד, מעט שומני, הלמטה קיספי מאוד.

רוטב וגבינה: אין המון רוטב. הגבינה מתחילה ארבע סנטימטרם מהקצה. חצי מהמשולש ללא גבינה, אבל היכן שיש גבינה היא רבה.

תוספות: התוספות מכסות את המשולש לכמעט לחלוטין, אבל הבצל הגיע לא מספיק אפוי ודי חי.

לסיכום: פיצה נחמדה בשביל המחיר הזול יחסית, אכלנו טובות יותר.

מחיר: 50 שקל למגש פיצה.

פיצה בריבוע (צילום: עדי ארצי)

פיצה שטמפפר

בצק: עובי בינוני -עבה, קריספי מלמטה, שומנית במידה, לא יותר מדי.

רוטב וגבינה: רוטב טעים והרבה גבינה שמגיעה עד הקצה

תוספות: יש מבחר גדול של תוספות כשרות שלא ניתן למצוא בהרבה מקומות, כמו סלמון.

לסיכום: פיצה טעימה, במקום ניתן למצוא עוד סוגי מאפים מיוחדים.

מחיר: 54 שקלים לפיצה ענקית ותוספת.

פיצה גונז

בצק: עבה מאוד וקשה יחסית.

רוטב וגבינה: יש מעט רוטב, הרבה גבינה.

תוספות: תוספות מגוונות ונדיבות

לסיכום: פיצה מרובעת ובנאלית מעט, שקצת הזכירה לנו בטעמה ובמיוחד בבצק פיצות קפואות שניתן לקנות בסופר ולחמם בבית.

מחיר: 54 שקלים לפיצה ענקית ותוספת.

פיצה גונז (צילום: עדי ארצי)

פיצה פיזה

בצק: יחסית דק, לא עבה כמו פיצריות שכונתיות אחרות, קריספי אבל לא שומני.

רוטב וגבינה: ישנו יחסית הרבה רוטב עגבניות מתובל ומתקתק וגם לא מעט גבינה.

תוספות: זיתים, פטריות, בצל, סולידי יחסית.

לסיכום: פיצה שכונתית טובה, דקה, מלאת גבינה. שווה את מחירה.

מחיר: חמישה שקלים למשולש, הכי זול שמצאנו, ו-45 שקלים למגש.